Morgenmadssponsor d. 20. januar 2016

First Hotel Marina

Hotellet lagde hus til vores generalforsamling og Anita Rosendahl fortalte om alle de spændende tiltag som hotellet er i gang med, og det fokus de har på lokalsamfundet.
 
Der kom masser af gode ideer fra salen.  
 
 

 

 
 

Morgenmadssponsor d. 15. april 2015

 
Nordea 
 
Gitte Svenningsen og hendes team fra Nordea er morgenmadssponsor og emnet er formuepleje og risikoprofil.
 
Har du økonomi til at virkeliggøre dine drømme !  Det spørgsmål udfordrer Mette Carlsen som er formuerådgiver i Nordea, med baggrund i ønsket om at gøre det muligt for at få sat den rigtige kurs for økonomien frem mod pensionsalderen.
 
Har du vind i sejlene  – med gode investeringer  og den rigtige risikoprofil ! Det spørgsmål udfordrer Investeringsrådgiver Henrik Dahlin fra Nordea Privat Banking.
 
Læs mere på www.nordea.dk/ 
 

 

 

 
 

Morgenmadssponsor d. 11. marts 2015

 
Erik Plinius, Envisor
 

ENVISOR - økonomisk rådgivning og regnskaber i krydsfeltet mellem miljø, CSR og bundlinje. Det handler ikke kun om økonomi, men også om at gennemføre de rigtige og nødvendige forandringer. Gennem ENVISOR bidrager Erik Plinius med den personlige, tætte dialog til løsning af virksomhedens forskellige udfordringer.

I over 30 år  har Erik Plinius arbejdet i topledelse, økonomistyring og regnskaber. Han har løst mangeartede økonomiske udfordringer og store miljø- og arbejdsmiljøspørgsmål, hvilket en bred vifte af meget forskelligartede virksomheder, både i Danmark og i udlandet, har haft glæde af.

Erik Plinius har flere gange været iværksætter, medejer og både arbejdet som ansat, bestyrelsesmedlem og ekstern konsulent, bl.a. for omkring 250 iværksættere.

For godt et år siden besluttede han sig for at genoptage sin selvstændige virksomhed i regi af ENVISOR, et rådgivningsfirma der startede helt tilbage i 1981 i forbindelse med, at han skrev bogen ”Danmarks 2000 største virksomheder”.

Sideløbende er Erik Plinius ekstern lektor på DTU, Center for Videreuddannelse, hvor han underviser i fagene Økonomisk ledelse, Miljøledelse og Arbejdsmiljøledelse. 

Læs mere på www.envisor.dk/ 


 

 
 

Morgenmadssponsor d. 4. februar 2015

Dir. Steen Donner, Scion DTU

Steen inviterede medlemmerne af Rudersdal Erhvervsforening til Scion DTU for at høre lidt om huset med konferencefaciliteter og lejemål for forskningsbaserede virksomheder.  

 

 
 

Morgenmadssponsor d. 8. oktober 2014

 
Mai Kappenberger, Skodsborg Kurhotel
 
Skodsborg Kurhotel har en lang historie, både som kongens arbejdssted og som kursted. I dag er kurhotellet topmoderne og har gennemgået en fantastisk udvikling og tilpasning til nutidens behov som internationalt anerkendt kurhotel.  
 
Skodsborg Kurhotel inviterede hele Rudersdal Erhvervsforening på morgenmad hvor Mai Kappenberger, direktør for kurhotellet, fortalte om den nye strategi og implementeringen af den.  
 

 

 
 

Morgenmadssponsor d. 11. juni 2014

 
Jens Islin, CPH Press 
 
I mange år har min virksomhed levet af at producere forskellige produkter i fjernøsten, specielt i Kina. Det har givet mig en stor viden og indsigt i den Kinesiske måde at arbejde på. Gennem årene har jeg fået oparbejdet et stort produktionsnetværk indenfor mange områder som mine kunder (Carlsberg, Nestle, COOP, Dansk Super Marked og mange andre) har fået stor glæde af.
 
Det seneste år har jeg dog stort set udelukkende beskæftiget mig med velgørenhed. Jeg har altid haft et stort socialt hjerte og er af den holdning, at hvis ikke vi i Danmark kan hjælpe, hvem kan så.
 
Jeg har arbejdet på et stort velgørenhedsprojekt, ‘cause I care’ samt at finde løsninger på, hvordan både store og små virksomheder kan hjælpe og gøre en forskel.
 
Det handler ikke nødvendigvis om økonomi, men om at ville være med til at gøre en forskel.

 

 
 

Morgenmadssponsor d. 14. maj 2014

 
Peter Kaas, Kaas Grafiske Løsninger
           
Peter Kaas har siden 1984 arbejdet med udformning, tilrrettelæggelse og produktion af grafiske opgaver for erhvervsvirksomheder, den offentlige sektor, foreninger, boligselskaber og private.

Firmaet bygger på gode håndværksmæssige traditioner parret med moderne teknologi efter princippet - fra idé til fuld færdiggørelse.             

Emne

Peter vil fortælle os hvordan han i tæt dialog med kunderne afdækker alle sider af en opgave, til fast pris og leveringstid i en kvalitet der lever op til tidens krav - så er der ingen negative overraskelser. Den lille grafikerbil er altid klar til udrykning.
 
SKILTE, AUTODEKORATION, DIGITAL PRINT, TRYKSAGER
 

 

 
 
 

Morgenmadssponsor d. 9. april 2014

 
Jan Stæhr, Initiativgruppen


Jan har 20 års erfaring med kurser og vejledning til iværksættere. Mere end 11.000 har deltaget på kurserne gennem årene med fokus på ledige der overvejer at etablere egen virksomhed. Initiativgruppen har mere en 25 professionelle undervisere og foredragsholdere fra erhvervslivet tilknyttet. 

Emne

Med titlen “Offentlig service til erhvervslivet -? hvad er der behov for og hvad skal det koste -? og hvem overlever” vil Jan bidrage til debatten om, hvorvidt det offentlige bruger midlerne rigtigt på det kraftigt ekspanderende marked for erhvervsservice set i lokalt perspektiv.

 

Sponsorer

Rudersdal Erhvervsforening - Foreningen for Erhverv & Netværk - - Rudersdal - Tlf. 40104947