Under dette punkt, giver foreningen både egne medlemmer og gode samarbejds-partnere, en mulighed for at reklamere direkte              hinanden imellem, samt tilbyde specielle tilbud, særlige invitationer til hinanden.

Håndteringen heraf vil blive fordelt med fornuft, så ingen blot tager alt pladsen.
            Bestyrelsen vil løbende opdatere og være garant for en fordeling mellem emner, leverandør, medlemmer mv.

*   *   *   *   *   *   *   *

Ny samarbejds-aftale mellem Rudersdal Erhvervsforening og Kurhotel Skodsborg.
Som medlem af Rudersdal Erhvervsforening, kan du nu få glæde af vores nye samarbejds-aftale med Kurhotel Skodsborg.
Detaljer i aftalen får du ved henvendelse til kasserer@rudersdal-erhvervsforening.dk
Kurhotel Skodsborg får løbende vores opdateret medlemsliste.
Indhold i aftalen omhandler både ophold og møde-faciliteter med gode muligheder for vores medlemmer..

Sponsorer

Rudersdal Erhvervsforening - Foreningen for Erhverv & Netværk - 3460 Rudersdal - Tlf. 40104947