Under dette punkt, giver foreningen både egne medlemmer og gode samarbejds-partnere, en mulighed for at reklamere direkte              hinanden imellem, samt tilbyde specielle tilbud, særlige invitationer til hinanden.

Håndteringen heraf vil blive fordelt med fornuft, så ingen blot tager alt pladsen.
            Bestyrelsen vil løbende opdatere og være garant for en fordeling mellem emner, leverandør, medlemmer mv.

*   *   *   *   *   *   *   *

Fra vores medlem: Rudersdal Vin v/Jesper Clausen:

Kære alle

Hermed et godt tilbud til medlemmer i REF i håbet om at se nogle af jer til vores lokale event fredag d. 29/3, når vi afholder

ITALIENSK VINAFTEN MED VINMAGER FRA PUGLIA

Sted:    Restaurant Mantzius

Tid:      Kl 18:30-21:30

Pris:     Kr  1.249,-  for 2 personer (enkelt 725 kr) !!!  minus 10 pct for REF

Menu: Lækker 4-retters med med 6 skønne vine fra Puglia vine  (fuld menu på rudersdalvin.dk)

-Velkomst i Pejsestuen med et godt glas rose

-Stenbiderrogn – Novementi Bianco 2018 + n-ZERO 2018 Rosato

-Oksemørbrad – Calamuri 2015 old wine Primitivo (15,5%)

-Lammenakke – Salice Salentino + Q-29 Susumaniello

-oste, knas og sødt – FILO 2015 late harvest Negroamaro (15,5%)

-cafe/the

Vinmager Pietro fra MenhirSalento vil sammen med Jesper fortælle om vingården og de pragtfulde vine, mens Theis og Claus forklarer om menu.

Kom med og få en flot oplevelse sammen med andre vin og mad elskere. Det bliver en rigtig fed aften

og I får masser af tid til at snakke med sidemanden, netværke eller blot nyde den gode stemning.

Smageskema er med på bordet, så I kan følge med og bestille vin til særlig favorable pris.

Levering/afhentning efterfølgende mandag efter aftale.

Book forneden – kan I ikke fredag, så har vi også en flot WineMakersDinner torsdag 28/3

Håber vi ses - med vinlig hilsen

Book her til:    Italiensk vinaften  29/3   ItalVin

Puglia WMDinner 28/3   WMD